According to researches by the adsmember team
सेनांग के सुसाह बोट बॉट देकट टेलीग्राम नी? हाहा सेनांग जेला दोस्तों क्यूबा फहमकान बैतूल ii ठीक है हा कलौ माला नक बुआत बॉट सेंदिरी उनतुक जन्मदिन कवन ना गुना बॉट यांग नाना बुआत दलम वीडियो तड़ी। मैं [ link bot birthday dalam video]

━━━━━━━━━━»•»☁«•«━━━━━━━━━━ मुझे सब्सक्राइब करें ~ 『✧』 इंस्टाग्राम को फॉलो करें @nrlnajihahhh ~sumber: tiktok ~cr म्यूजिक इस वीडियो में :

════════ -ˋˏ *.·:·.⟐.·:·.* – चैनल टेलीग्राम

लाइक, कमेंट, शेयर और सब्सक्राइब करें ✔ नोटिफिकेशन कोरंग चालू करें

source

Rate us
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
36 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
🍒ItsMeMyna🥨
🍒ItsMeMyna🥨
1 month ago

tyy kak Nanaaa 🌹🌹

fiffy alya
fiffy alya
1 month ago

mcm mn nk tukar language dia hm

ꪖ𝓲ᥴꫝꪖꪀ
ꪖ𝓲ᥴꫝꪖꪀ
1 month ago

Aww<33 thank you Kak nanaa!

felly
felly
1 month ago

Terima kasih kepada Anda Nana dan saya menyukai video Anda ‼️

Arya Raimizzaki
Arya Raimizzaki
1 month ago

Nk tanya bot ni untuk 1 orang je ke,,,kalau add orang dalam tu boleh tk

Fiqri Mudzamil
Fiqri Mudzamil
1 month ago

nana fiqri buat die kena balas chat kenape eh 🥲

Muhammad Syahmi
Muhammad Syahmi
1 month ago

Thanks ! This is my first time doing it. And it works. I hope my friends like it .

Aina Channel 💖
Aina Channel 💖
1 month ago

Kak nana sya cri x jumpa bleh x share link tu yng father bot

nurul natasyah
nurul natasyah
1 month ago

kak nana boleh tk snd link yg kak nana buat 🥺

Yaya Wajihah
Yaya Wajihah
1 month ago

knp bile ltk nama tu dy invalid

rainbow bubble
rainbow bubble
1 month ago

Tak jadi la kak 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Marissa
Marissa
1 month ago

Kak nana saya pening😭😭 dh terabur

Nur Azreen
Nur Azreen
1 month ago

Nak tanya, macam mana kalau kita nak reply message dari bot tu ye?

𝒎𝒊𝒓𝒂
𝒎𝒊𝒓𝒂
1 month ago

Thank you kak nana 🥰 sangat bermanfaat

sweetiesuee.___
sweetiesuee.___
1 month ago

Sorry, this username is already taken. Please try something different. selalu cakap cenilaa hm

sweetiesuee.___
sweetiesuee.___
1 month ago

kenapa bila typing yang kena tambah bot slalu dia kata invalid la apa laa

Zahraa Zaheera Channel
Zahraa Zaheera Channel
1 month ago

Yang dicari cari ! Tq

NURSHAFFIYAH
NURSHAFFIYAH
1 month ago

Saya buat jadi thanks you

Jiha macho
Jiha macho
1 month ago

thankyouuu nana >3

unbox and pack pc and album‹3
unbox and pack pc and album‹3
1 month ago

Awwwww tq so much nana best tengok nana punya video>333❤️✨💘💝💖💗💞💓💕💌💟❣️

Chel.official
Chel.official
1 month ago

Cara buat acc ke dua🤗

fum1k5
fum1k5
1 month ago

Thank you kak Nana 😩

orang🗿💅
orang🗿💅
1 month ago

Tak jadi😡eheks gurau je🌚

QAIYEN_ROBLOX🍭
QAIYEN_ROBLOX🍭
1 month ago

Masehh Nana💗
Aesthetic sangat cra Nana edit😣!

Omar 49
Omar 49
1 month ago

Saya try buat tapi susah Gile😔

sparkle itzy 💃
sparkle itzy 💃
1 month ago

Ty kakak Nana 🥰 Dari Malaysia 🥺🥰
Lagu bts kan? 😏

hyeona park
hyeona park
1 month ago

Fokus kat vid❌
Fokus kat lagu😌✔️
Lagi life Goes On 🤣

TAJUL AMIR HASHIEM BIN JOHARI
TAJUL AMIR HASHIEM BIN JOHARI
1 month ago

It's really help me a lot,
thank u
awk 🥺🥺🥺✨dh lama nak cari nie
sbsb😭

AQIL ASYRAF
AQIL ASYRAF
1 month ago

susah weh buat ni strees berjam ii buat tk jadi!! tapi alhamdulillah akhirnya jadi jugak thank you nana dan thank you Allah beri ku kesabaran yg tinggi huh!

unknow multifam
unknow multifam
1 month ago

aaaa thnkyou<3

AINA Rafiqah
AINA Rafiqah
1 month ago

SCAM 😡😡😡😡

Aisyah Humaira Mohd Hanif
Aisyah Humaira Mohd Hanif
1 month ago

Thank You For This Tutorial Kak Nana. Tapi…, Macam Mana Pulak Kalau Kita Nak Letak Gambar ?

La Lisa
La Lisa
1 month ago

Hi😛😛!!!……….

Mirza Faris Nor Fatehah
Mirza Faris Nor Fatehah
1 month ago

Nana boleh ke ada bot untuk kita kawal

latthera._zpt
latthera._zpt
1 month ago

Why haa , telegram I dia asyik tulis Gini "Sorry this username are taken"

NYEL PRESET🎟
NYEL PRESET🎟
1 month ago

Invalid name dah letak Nama bot kat belakan

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x