Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/adsmembe/domains/adsmember.com/public_html/wp-content/plugins/wpdiscuz/themes/default) is not within the allowed path(s): (/www/wwwroot/adsmember.com/:/tmp/) in /www/wwwroot/adsmember.com/wp-content/plugins/wpdiscuz/forms/wpdFormAttr/Form.php on line 139According to researches by the adsmember team
सिंड्स गिस्टर्नच्ट इज डे प्रिज वैन बिटकॉइन बिजना 10% गेस्टेजेन से मिला। ओके बिजना एली ऑल्टकॉइन्स स्टीवन फ्लिंक, मेट अल्स यूट्सचिएटर एडीए …

source

Rate us
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Joost W
Joost W
1 year ago

Roelf,
ik heb de data van de gridbot nog eens bekeken. het aantal btc bij "grid Profit" is niet gelijk. (percentage dus ook niet) unrealized pnl is wel hetzelfde. total profit wijkt daardoor ook af.
aantallen trades zijn gelijk. ik zal binance eens een bericht sturen.

Laurens Kuiphof
Laurens Kuiphof
1 year ago

Hallo Roelf,

Ik heb gisteren wat Ada verkocht en later weer teruggekocht op Binance maar als ik bij de transactie kijk betaal 0 fee. Ik heb ook Solana gekocht maar daar betaal ik wel fee over, waarom is dat? Niet dat ik het erg vind ?

Ik betaal m'n fee met bnb en het waren beide BUSD paren.

Groeten,

Laurens

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x