According to researches by the adsmember team
ऐप्स आपा सीस मेलिहाट केपड़ा पेलबागई पेनावरन आवेदन और टिप्स रिंगकस दलम मेंगुनाकन्या। पड़ा एपिसोड काली इन, कामी…

source

Rate us
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
26 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Puteri Ong
Puteri Ong
29 days ago

Nak Tanya , kenapaa nyee saya punya kalau hantar gambarr dia jadi sticker ?

Nur Syafiqah
Nur Syafiqah
29 days ago

Kenapa nak cari channel tak boleh eh? Biasa dia akan keluar banyak suggestion , ni jd tak ada. Dah update dah

Kyzen
Kyzen
29 days ago

Ouhh

Oncee oscars
Oncee oscars
29 days ago

Saya nk tanya boleh kah kita guna no org lain utk telegram dlm hp kita ??
Sya nk kepastian

𝕽𝖎𝖈𝖍𝖆𝖗𝖉𝖔
𝕽𝖎𝖈𝖍𝖆𝖗𝖉𝖔
29 days ago

Thenx ya..🙏🙏🤝 salam dri 🇮🇩

Johari Bin Ismail
Johari Bin Ismail
29 days ago

Bagaimana kalau dapat msg ini " Didn't get the code" dah Cuba banyak Kali tapi gagal. Frustrating 😉,,😡😡😡

1878 Fatihah
1878 Fatihah
29 days ago

If kita jadi admin dalam grup tu and buat org lain bleh komen jgk, nk buat macam mna ye?

YC Channel
YC Channel
29 days ago

Hello,mcm mana nak set telegram mesej auto utk yg baru join dan akan auto delete selepas 3minit?terima kasih

Asyraf Maabo
Asyraf Maabo
29 days ago

Mcm mne nak add members yg kita dh remove?

Levi tak nak Balik rumah
Levi tak nak Balik rumah
29 days ago

Kak..macam mana nak tahu Orang Blok kita kat Telegeram 😭🙃

Muhammad Fitry My Yusub Md Yusub
Muhammad Fitry My Yusub Md Yusub
29 days ago

🌟🌟🌟

Ap3x StyLo
Ap3x StyLo
29 days ago

Ada satu lg tips byk org xtahu, telegram boleh Remove Active Sessions kalau ada org pakai… Hahahaha.. boleh detect ada org pakai telegram kita x… Salam saya user telegram tahun 2013 until now… ☺️

farah izzati
farah izzati
29 days ago

Macam mna nak send gambar sekaligus dalam telegram, saya ada masalah penghantaran gambar sekaligus caption dalm telelegram even internet connection ok 😅

Sonix
Sonix
29 days ago

semua apk spy… cuma ado yg overdose gilerrr…huhu

hendra Collir
hendra Collir
29 days ago

Saye dari Bali 🏄🌴

Nur Adiba
Nur Adiba
29 days ago

Boleh thu x…Kalau kite block org kt tele..Pstu kite unblock…Mmg smua chat akn hlg ea…

Furqon Sodabanten88
Furqon Sodabanten88
29 days ago

Nak cakap Malaysia tapi tak bise… 😁

Kalista Saputri
Kalista Saputri
29 days ago

Kak, di tele bisa ketawan gak sih kalo PP nya sering di kepoin?

Pastel girl
Pastel girl
29 days ago

Tolong tolong telegram saya berhubung dengan proksi

Family Catering
Family Catering
29 days ago

Assalammualaikum , blh ajar saya cara setting group supaya ahli baru dapat lihat history message kita yg lalu.

Mr Teksi
Mr Teksi
29 days ago

boleh tak nak dapatkan balik chat tahun2 yg lepas? macam mna ya?

nur hafshah
nur hafshah
29 days ago

Ka tolong tutor cara mengetahui password app telegram saya lupa password ny😭takut ada tugas kakk😭😭pleassss😭😭

Kang Oprek
Kang Oprek
29 days ago

nyasar ke sini. >D dari indo

Mung Tengok Apoo
Mung Tengok Apoo
29 days ago

Haiii… Ada sesiapa tahu tak.. Kalau kita buat channel.. Tapi channel tu private dan hanya ada 2 org shaja.. Tapi knpe bila kita chat pada channel dan ada 4atau 5 org yg melhat. Tapi tu akaun private..ada sape2 tau? Boleh jawabkan

Boni Venture
Boni Venture
29 days ago

Kak, bagaimana cara unttuk mengetahui pesan yang dilihat atau dibaca oleh rakan sembang?

~🇲🇾🇲🇾🇲🇾🇲🇾~

spy jalanan
spy jalanan
29 days ago

Mcm mana cara tutup ahli hanya kelihatan media?

26
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x