According to researches by the adsmember team
तेरबैक नी, मेस्टी क्यूबा ये! सतु लगी आवेदनिका तेरबारू दारी टेलीग्राम! डेंगन मेंगुनाकन फंगसी ‘वॉयस चैट’ किनी गुरु-गुरु बोले मेंगजर डीगन मेम्बुअट डिस्कुसी इल्मियाह बर्सामा मुरीद-मुरीद हन्या मेंगुनाकन सुरा मासिंग-मासिंग सेकरा लाइव। दान इनी अदला सलाह सतु कारा उन टुक मेंजिमतकन डेटा पेंगगुन इंटरनेट दी दलम गूगल मीट। सेलामत मेनकुबा!

source

Rate us
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
33 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Syaff NASYAAA
Syaff NASYAAA
29 days ago

Kalau saya student masuk voice chat telegram. Apps apa boleh rekod eh. Sebab saya Pakai screen recorder Fon tak boleh rekod

Nadim Noridzuan
Nadim Noridzuan
29 days ago

Ustazah ada tak cara nk elak kan voice chat dari connecting file?

Hasbuloh Ujang
Hasbuloh Ujang
29 days ago

Usukron ustdzah

Hasbuloh Ujang
Hasbuloh Ujang
29 days ago

Usukron ustdzah

Hasbuloh Ujang
Hasbuloh Ujang
29 days ago

Usukron ustdzah

Intan 32659
Intan 32659
29 days ago

Assalamualaikum ustazah.. Tqvm ats perkongsian ilmu.. Sy mohon aplikasi ilmunya ye.. Mhn dihalalkan 👌👌👍😊

juhaila jabbar
juhaila jabbar
29 days ago

Kenapa telegram saya perlu akses mikrofon baru boleh buat panggilan eh?

Sumaiyyah Ahmed
Sumaiyyah Ahmed
29 days ago

Macam mna ye bila suara ank murid xkeluar suara di fon kita

NORNAJMAH BT. MUAH Moe
NORNAJMAH BT. MUAH Moe
29 days ago

Terima kasih perkongsiannya, ustazah. Nak tanya, maksudnya kita kena add no telefon ank2 murid dlm contact telefon?

asma yusof
asma yusof
29 days ago

Klau video call.camne

NOORAINI BINTI YAHAYA @HUSSIN Moe
NOORAINI BINTI YAHAYA @HUSSIN Moe
29 days ago

Tkasih share ilmu

AML
AML
29 days ago

Yang bukan host blh share screen juga x ustzh?

AML
AML
29 days ago

Telegram ni lagi jimat quota drp google meet?

Eim Nash
Eim Nash
29 days ago

macamana nak buat kalau di iphone ye?

zayd
zayd
29 days ago

siapa pun tolong aku aku dari 5 i woi

Kucingsiam26
Kucingsiam26
29 days ago

Terima kasih atas perkongsian ilmu yg bermanfaat ustazah

AZNISHAH
AZNISHAH
29 days ago

Terima kasih atas perkongsian ilmu ustazah❤️👍👍

MLuqman Haqeem
MLuqman Haqeem
29 days ago

Thanks a bunch cg!! 💙 Now I've a new way to discuss wimmai friends w/o using G. Meet or Zoom apps.
.
.
.
Terima kasih banyak-banyak cg! 💙. Sekarang saya ada 'cara / jalan' baharu untuk berbincang dengan rakan saya tanpa menggunakan aplikasi G. Meet atau Zoom.

Keluarga Reza dan Killa Channel
Keluarga Reza dan Killa Channel
29 days ago

Salam perkongsian dari indonesia with voice

AZLINDA AHMAD
AZLINDA AHMAD
29 days ago

Terima kasih perkongsian ustazah

NORLIDA BINTI YAACOB Moe
NORLIDA BINTI YAACOB Moe
29 days ago

Terima kasih atas perkongsian ustazah

Kay
Kay
29 days ago

Syukran atas perkongsian ilmu❤️

Siti Zaliha Yusof
Siti Zaliha Yusof
29 days ago

Terima kasih ustazah.. Penjelasan yang sangat jelas.. Smg ustazah dimurahi rezeki yang melimpah ruah..

Dr. Mariam
Dr. Mariam
29 days ago

Menarikla….

amirio
amirio
29 days ago

Untuk murid….nak tekan mana pulak bila cikgu start voicechat??.
Puas cari….tak jumpa.

NORIAH BINTI WAISO Moe
NORIAH BINTI WAISO Moe
29 days ago

terbaik.tk ustazah

ShamSaid Channel
ShamSaid Channel
29 days ago

Tahniah, Terima kasih di atas perkongsian

Maziah Ramli
Maziah Ramli
29 days ago

bleh share bahan tak

Akhmar Omar
Akhmar Omar
29 days ago

Alhamdulillah…dapat ilmu baru. Terima kasih Ustazah Eja

AinaSaid
AinaSaid
29 days ago

kalau dh ade group tapi dia tk keluar pun start voice chat macam mn.

Morska Enklawa
Morska Enklawa
29 days ago

Have a nice day my friend!,💙 warm greetings! 🧡from the hot Baltic Sea🌊🌞💙🌞⚓

abdul gani ibrahim
abdul gani ibrahim
29 days ago

Terima kasih ustazah.

CHONG MUI LING Moe
CHONG MUI LING Moe
29 days ago

TERBAIK, BELAJARI SESUATU YANG BERGUNA DALAM PENGAJARAN MURID-MURID MASA PDPR

33
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x