According to researches by the adsmember team
डिकोंगसिकान कारा मेम्बुएट केलस देंगन मेंगुनाकन टेलीग्राम सहज। केलीहाटन सेपर्टी गूगल मीट। इनिलाह आवेदन तेरबहारु यांग डिदिआकन ओले टेलीग्राम। सेमोगा बर्मनफैट #googlemeetditelegram #pdprjimatdata #telegrammeet

source

Rate us
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
45 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
haris yaso
haris yaso
1 month ago

Perkongsian yang terbaik Cikgu….sangat ringkas dan mudah faham…..jutaan terima kasih…

MOHAMAD MUNIB BIN MOHAMAD SOLEH Moe
MOHAMAD MUNIB BIN MOHAMAD SOLEH Moe
1 month ago

Assalaamualaikum..saya dah update tapi tak ada kluar simbol meet tersebut..kenapa ye?

mr.ruslee
mr.ruslee
1 month ago

terima kasih cikgu

puttra Channel
puttra Channel
1 month ago

hadirrr bosku

Tumbuh-Tumbuhan CHANNEL
Tumbuh-Tumbuhan CHANNEL
1 month ago

Trbaik bosku….

Dina's Channel
Dina's Channel
1 month ago

Klu pakai fon mcm mne pula ye

ROSNIEZA BINTI MAT RAZAK Moe
ROSNIEZA BINTI MAT RAZAK Moe
1 month ago

Salam cikgu. Saya dh buat cara ni utk pdpr. dah record. tetapi record tu cuma dlm bentuk voice je…xde gambar. mmg mcm tu ke atau saya salah step? mohon pencerahan. terima kasih cikgu.

Ida Maria
Ida Maria
1 month ago

Terima kasih cikg Aqil…saya dah guna dgn pelajar, lebih mudah dari GMEET…cuma tak boleh lebih 30 org je….satu lg ia menjimatkan data…👍😊

Mentari Riau
Mentari Riau
1 month ago

Mantep.punyo trmksh

Buat je!
Buat je!
1 month ago

Tajuk salah..ini bukan google meet tp telegram group video call

fizayem ibrahim
fizayem ibrahim
1 month ago

Boleh ambil kehadiran murid tak?

ROSNIDA BINTI ABDUL HAMID Moe
ROSNIDA BINTI ABDUL HAMID Moe
1 month ago

salam cg. kenapa bila saya share screen buku teks… x keluar ikon2 bahagian atas screen cnthnya ikon untuk saya conteng pada buku teks tu?

shem shemhinor
shem shemhinor
1 month ago

Terima kasih atas perkongsian ilmu.

Giwang irwan
Giwang irwan
1 month ago

Hadir indonesia kal sel👌👍

syaza rina
syaza rina
1 month ago

Kalau guna fon takboleh ke?

MADAM SUHAILA HANIM
MADAM SUHAILA HANIM
1 month ago

cikgu, student boleh guna hp kan asalkan update telegram

Somad Tmg
Somad Tmg
1 month ago

Terbaik cikgu perkongsia yang bermanfaat

nor hashimah hashim
nor hashimah hashim
1 month ago

terima kasih.

CikguNua
CikguNua
1 month ago

TERBAIKK

Ahmad Imran
Ahmad Imran
1 month ago

alhamdulillah .. cikgu akil ..hebat

Cikgu Zammate
Cikgu Zammate
1 month ago

Terima kasih cikgu atas perkongsian. Apa beza group ngan cahnnel ya? Kalau utk kelas nk pilih yg mana?

ZamHarir Hazri
ZamHarir Hazri
1 month ago

assalamualaikum cikgu kita boleh tak invite dari grup lain ? mcm kalau google meet kita share link dan kelas ii lain boleh masuk , kalau telegram boleh tak ?

Raja Nur Farahanim
Raja Nur Farahanim
1 month ago

Buat macam ni guna banyak data tak?

Hazwani Arifin
Hazwani Arifin
1 month ago

Cikgu, yang ni boleh rekod tak macam google meet?

CIKGU MURSYID
CIKGU MURSYID
1 month ago

Wau tuan….hebat gila naik aibnya…hebat… tahniah tuan..

hafizzah yusof
hafizzah yusof
1 month ago

Sy nk tnye, klau dh update jgk, tp tkde simbol yg 3 garisan utk dpykn voice note tu mcm mne ye? Dh install then uninstall dh.. update pn version yg 2.8 tu..

CIKGU NUN
CIKGU NUN
1 month ago

THANK YOU SO MUCH CIKGU AKIL…penerangan yang sgt jelas dan mudah faham… terus hasilkan video yg bermanfaat….tahniah!

Amzar Hiphop
Amzar Hiphop
1 month ago

Yg telegram yg dah download lama kena update untuk buat video chat di telegram.

teacherwill M.
teacherwill M.
1 month ago

Terima kasih👍👍👍

Cikgu Fazilah Abdullah
Cikgu Fazilah Abdullah
1 month ago

Terima kasih atas perkongsian yang bermanfaat ni.

mohd rizal
mohd rizal
1 month ago

Terima kasih cg. Kena guna Telegram versi Desktop (Windows) shj. Dah berani buat kat hphone memang tak jadi jika nak share byk bahan. Tu kekurangan Android OS berbanding Windows OS, Linux OS, Mac OS di mana ada keupayaan multi tasking/multi view.

Amier D. Luffy
Amier D. Luffy
1 month ago

Mantap ni boss…👍👍👍👍👍

Cikgu Rahimie
Cikgu Rahimie
1 month ago

TERBAIK 👍👍

Hud U-tubeChannel
Hud U-tubeChannel
1 month ago

wow

Nurin Kausar
Nurin Kausar
1 month ago

Nak tanya, kalau kita share screen lepastu kita nak share video YouTube, tapi tak dengar suara macam mana ye

ANITA BT AHMAD Moe
ANITA BT AHMAD Moe
1 month ago

Terima kasih cikgu Akil atas perkongsian

Rosli
Rosli
1 month ago

terbaik…

Engku Norhidayah Engku Othman
Engku Norhidayah Engku Othman
1 month ago

Alhamdulillah…tq cikgu akilul…❤️

L.Sakinah
L.Sakinah
1 month ago

tq cikgu, sy dah cuba. cuma bole sy tau mcm mana nk setting lptop pakai webcam atau droidcam mcm google meet? sy dh puas godeh tak jmpa.

Ning Mahmad
Ning Mahmad
1 month ago

Salam cg akil. Bole ke nak tulis mcm jamboard

Hamidah Mohd Nazir
Hamidah Mohd Nazir
1 month ago

kalau 2 grup talegram boleh buat tak mcm ni. contoh 2 kelas berbeza tp tingkatan yg sama

Nieda Noor
Nieda Noor
1 month ago

Terbaik.. terima kasih lebih jelas lepas ni..

Qian Wen
Qian Wen
1 month ago

dapat record tak?

Jannah
Jannah
1 month ago

Hebat cikgu, ilmu baru utk saya

Fazima'IBraHiM
Fazima'IBraHiM
1 month ago

Tq cikgu Akil.. pkongsian yg 👍, mohon kebenaran utk share

45
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x