Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/adsmembe/domains/adsmember.com/public_html/wp-content/plugins/wpdiscuz/themes/default) is not within the allowed path(s): (/www/wwwroot/adsmember.com/:/tmp/) in /www/wwwroot/adsmember.com/wp-content/plugins/wpdiscuz/forms/wpdFormAttr/Form.php on line 139



According to researches by the adsmember team
टेलीग्राम चैनल:

एफबी आधिकारिक पेज:

टिक टॉक :

source

Rate us
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
45 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nur Shima
Nur Shima
1 year ago

senang faham cg bg penerangan…terima kasih cg

cikgu noriati
cikgu noriati
1 year ago

Salam, cikgu Q, klu nak batalkan quiz mcmne. Saya xnak kuiz yang saya telah bina

farah zamri
farah zamri
1 year ago

Kalau utk soalan esei blh ke

muhd zufayri
muhd zufayri
1 year ago

Cikgu, kalau kite join channel di telegram, macamana kita nk tahu siape yg admin?

muhd zufayri
muhd zufayri
1 year ago

Kalau kite create soalan tu dkt channel, memang kite tak boleh nak tahu ke siapa jawab betul atau salah?

Mac6262 Ferrari
Mac6262 Ferrari
1 year ago

cikgu…kalau sekiranya murid ada 20 org..kita boleh nampak tah nama2 setiap murid yang menjawab dengan markahnya sekali?

Youliaty Sulaiman
Youliaty Sulaiman
1 year ago

Syukran atas perkongsian.YouTube cg sgt membantu.
Boot quiz ni boleh x soalan yg bukan pilihan jawapan?

Sabariah Mamat
Sabariah Mamat
1 year ago

tqvm. sgt membantu

Dya Firaz
Dya Firaz
1 year ago

Jika soalan subjektif boleh ke

WAN ROSLAILI BINTI WAN ABD AZIZ Moe
WAN ROSLAILI BINTI WAN ABD AZIZ Moe
1 year ago

Assalamualaikum cg Q. saya nak tnya kalau keluar arahan "Anda ada kuiz yang belum siap. Sila siapkan ciptaan kuiz anda atau kirim /batal". sy nk buat mcm mana ye. Sy dah tekan batal, done start still keluar arahan yg sama. harap cg dapat membantu

ALIFAH BINTI KATIM@IKSAN Moe
ALIFAH BINTI KATIM@IKSAN Moe
1 year ago

tkasih cikgu. sgt membantu.
utk jawapan aneka pilihan tu bole tak impot gamba. tq

SHARMIAH BINTI HJ ABAS Moe
SHARMIAH BINTI HJ ABAS Moe
1 year ago

Cikgu, saya dah cuba. terbaik. tapi tiada nama murid. bagaimana nak tahu siapa yang jawab dan siapa yg cepat
adakah kena tanya murid2

Mummy Intan
Mummy Intan
1 year ago

Faham Tq

Afiq Nazir moments
Afiq Nazir moments
1 year ago

Salam..mcm mne nk smbung bt quiz tu / nk batalkn

Ziana_ 2476
Ziana_ 2476
1 year ago

Terima kasih cikgu atas perkongsian… Cuma saya nak tanya kuiz ni ada had utk murid menjawab ke? Saya cuba buat 10 soalan tp cuma 10 org murid shj yg boleh menjawab dlm 1 masa.

Rafiqah Abu
Rafiqah Abu
1 year ago

Mcm mana dia naik masa tu ye?n mcm mne kita nk tau spe2 yg jwb soalan dgn betul or salah..

Wahed Haris
Wahed Haris
1 year ago

Tq

Insyirah Ayuni
Insyirah Ayuni
1 year ago

Tq cikgu

Salina Tan
Salina Tan
1 year ago

Thank you, cikgu. Quiz ni boleh share ke Telegram channel tak?

Zalinah Ibrahim
Zalinah Ibrahim
1 year ago

Tqvvm

Zila AbKa
Zila AbKa
1 year ago

Suara ??????

ZALILAH BT. AB. GHAFFAR Moe
ZALILAH BT. AB. GHAFFAR Moe
1 year ago

Terbaik cg .sgt jelas.

KARIMAH BINTI ABU BAKAR SIDEK Moe
KARIMAH BINTI ABU BAKAR SIDEK Moe
1 year ago

Soalan structure.. blh buat X?..kalau nk attach file..Sama jgk step mcm attach pictures kn?

Basharudin Basharudin
Basharudin Basharudin
1 year ago

Tq cikgu.. Tapi paparan quiz bot saya Kosong.. Button start pun x dek…

ROSNANI BINTI NORDIN Moe
ROSNANI BINTI NORDIN Moe
1 year ago

penerangan ringkas dan padat

ROSNANI BINTI NORDIN Moe
ROSNANI BINTI NORDIN Moe
1 year ago

mohon share

shafiee basri
shafiee basri
1 year ago

Mohon share

Mohd Syafiq Md Nor
Mohd Syafiq Md Nor
1 year ago

Suara mcm actor azhar sulaiman

H M Khalid Mahmud
H M Khalid Mahmud
1 year ago

Which language? ?

Ummu Harith79
Ummu Harith79
1 year ago

Tq cikgu Q. Baru tahu kegunaan dan mudah difahami

maizatul hasan
maizatul hasan
1 year ago

tq… mudah faham.. tahniah

Echo Zulu Alpha 95
Echo Zulu Alpha 95
1 year ago

Masya Allah tabarakallah.. Suaranya mantap! Terima ksh utk pkongsiannya cikgu Q

Gee Maziana
Gee Maziana
1 year ago

tq cg..mudah faham…

NORAISHAH RAMLI
NORAISHAH RAMLI
1 year ago

tq cikgu Q, saya dah cuba bina soala guna quizbot. sangat bagus

MLuqman Haqeem
MLuqman Haqeem
1 year ago

I've been using this app (Telegram) for a long time, and I really dunno how to creat a quiz by using this app and also the 'quiz bot'.
.
Cikgu, u r my hero! ?❤️ Semoga success selalu sir. Thanks sir ?
.
Ouh btw, I love your voice, kinda Dj or penyampai radio. And your voice mengingatkan saya dengan Sir Izwan Azir Salleh (bekas pembaca berita tv3 dan kini beliau berkhidmat sbg penyampai radio di Kool FM).

mohd kassim arippin
mohd kassim arippin
1 year ago

Terima kasih atas perkongsian

ShamSaid Channel
ShamSaid Channel
1 year ago

Terima Kasih di atas perkongsian

mohd asri
mohd asri
1 year ago

Cikgu Q, np bila sy tekan enter dia cakap kuiz saya ada yg tak siap lg.

Zarina Binti Ramli
Zarina Binti Ramli
1 year ago

Terima Kasih. Sangat bermanfaat

Cikgu Eizaa
Cikgu Eizaa
1 year ago

Terima kasih Cikgu… Penerangan yg jelas?

rosina yit
rosina yit
1 year ago

Terima kasih cg Q, berguna sangat ilmu ni..

Cikgu Leen
Cikgu Leen
1 year ago

terima kasih cikgu Q atas perkongsian..

Cikgu Syuhada
Cikgu Syuhada
1 year ago

Tq cikgu!

Zaleha Hashim
Zaleha Hashim
1 year ago

Dah buat, bila tekan siap dia keluar lagi suruh buat soalan. Macam mana ya? pening dah ?

MOHD RAFAIE ABDUL AZIZ
MOHD RAFAIE ABDUL AZIZ
1 year ago

Terima kasih cikgu Q… Nak tanya.. Kuiz ni ada had penyertaan tak? Cthnya hanya 50 orang saja boleh jawab soalan kuiz ni dan untuk 1 hari saja, hari esok sudah tak boleh akses lagi

45
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x