According to researches by the adsmember team
सेबेलम इन साया अडा कोंगसिकन कारा लेटक्कन बुटांग कोमेन पाडा चैनल टेलीग्राम मेंगगुनाकन @discussbot। डिसिनी

कलि इन सया नैक कोंगसिकन कारा लेबिह मुदाह अनटुक सेटअप टेलीग्राम सुपाया अदा रुआंगन एक टिप्पणी छोड़ें पाडा चैनल टेलीग्राम केलस सिक्गु-सिक्गु। फ़ुंगसी इन अमत पेंटिंग और बरगुना अनटुक सिक्गु-सिक्गु यांग मेंगगुनाकन चैनल टेलीग्राम सेबागई मीडियम पीडीपीआर। सेबेलम इन किटा सेलालु मेंगगुनाकन ग्रुप टेलीग्राम सेबागई मीडियम पीडीपीआर उन मेमस्तिकन कोमुनिकसी दुआ हला। नामुन सेरिंगकाली मक्लमत पेंटिंग टेरलेपसंदंग ओले मुरीद और पेलाजर किता डिसबकन लंबकन चैट दी दलम ग्रुप टेलीग्राम। Kini penyelesaiannya dengan channel telegram bersama fungsi चर्चा। जोम सिक्गु-सिक्गु किता क्यूबा।

source

Rate us
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Siti Ruhil
Siti Ruhil
1 month ago

Ya Allah.1 hari cr cara ni,smpi penin kepala.ni br jumpa.tq bro

hanie nadia
hanie nadia
1 month ago

Assalam cikgu. Bila murid hantar tugasan di komen, dalam tu ada features reply privately tak mcm dalam whatsapp?tujuannya sy nak tanda tugasan murid dan hantar terus secara personal ke telegram mereka.

Winartriyah Lemon
Winartriyah Lemon
1 month ago

Komen sya pandai hilang2. Sekjap dia ada sekejap dia hilang sya kena tekan discusses setiap masa bru muncul. Pastu dia akn hilang balik😅

Mohd Razif
Mohd Razif
1 month ago

Terima kasih tuan… terima kasih sangat2… syukur Alhamdulillah…. Satu2nya video tutorial yg saya jumpa utk pengguna iphone… lama saya mencari tutorial mcm ni… terima kasih ye

ROZITA BINTI MOHD ZAINIE Moe
ROZITA BINTI MOHD ZAINIE Moe
1 month ago

nak tanya, 1 grup cuma dapat link ke 1 channel saja ye?

Sugu 01
Sugu 01
1 month ago

Ckg..nk tanya, tugasan yang murid hantar tu..boleh tengok oleh murid lain x

Cikgu Zue
Cikgu Zue
1 month ago

Cg, nanti homework yg dihantar dlm leave a comment tu, kita akan nampak dlm group yg dilink tu kan? Kita je ke or admin yg ada dlm group je nampak kan? Murid atau parents tak nampak kan? Sbb dorang tak ada dlm group atau bgaimana? Tq

maizatul hanim jamaludin
maizatul hanim jamaludin
1 month ago

Assalamualaikum cikgu..saya dah ada group..saya buat channel..then linkkan channel baru dan group ye cikgu..terima kasih..masih blurr lagi ni..

ang poh choo
ang poh choo
1 month ago

Cikgu.. saya da buat sampai create discussion…. Tapi x boleh nak create. Sy tgk tutorial cg ada add di hujung perkataan discussion. Sy punya xde. blh beri pencerahan tak cikgu

Deli Deli
Deli Deli
1 month ago

Bgus, mantap

Hafifah Mohamed Noordeen
Hafifah Mohamed Noordeen
1 month ago

Cikgu, nak tanya. Saya dah ada channel dan ianya private. Tapi kenapa yg dah subscribe tak boleh komen ya Walaupun dah join dalam group tersebut.

Norlin Ahmad
Norlin Ahmad
1 month ago

Link tu klik kt public ke private.. Ada video yg bg cth public

Normaswati MOHD NOR
Normaswati MOHD NOR
1 month ago

Ada tak cara nak tahu sama ada murid dah baca/view arahan kita.

Norazni Jefridin
Norazni Jefridin
1 month ago

Cikgu kurang jelas. Sekrg sy dah ada channel. Jadi sy perlu buat 1 group baru dan link kan dengan channel sedia ada ke?

Aimi Alias
Aimi Alias
1 month ago

Xperlu add pelajar ke?

Nur Lydia
Nur Lydia
1 month ago

Buat masa ni saya guna group je. So kalau nak buat cara ni, add saja grup Telegram sedia ada dalam chanel yg dicipta la ye.

siti nafisah
siti nafisah
1 month ago

Baik, terima kasih cikgu.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x