According to researches by the adsmember team
Cara ini memerlukan kita menggunakan servis dari 3rd-party. Saya terangkan satu persatu bagaimana hendak hantar alert dari tradingview melalui webhook ke telegram. Website Credit ▶️ Telegram ▶️ ⬇️ If you eventually opt for a Tradingview paid plan, we each receive $30 as a bonus! ⬇️ Cycle TrendBand – Penerangan Longkap and PERCUMA!

source

Rate us
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
muhamad amirul
muhamad amirul
20 days ago

kena bayar ke sekarang bang..

ijam nizam
ijam nizam
20 days ago

Terbaik, dah banyak video tgk semua x jadi, sec step bro kasi jadi jugak akhirnya,tq bro

Muhd Azmi
Muhd Azmi
20 days ago

tuan,. cmne nak enable alert dari screener eh ? webhook still tak leh guna. nak guna emel tapi mcm serabut plak nanti emel2 selain TV pun masuk ke TG. ke boleh send alert ke emel address yg lain dari acc TV ? mksdnya create emel baru utk receive alert screener dari TV je. Boleh ke ? kalau boleh, cmne ?

kipas
kipas
20 days ago

Makasih banyak sifu

saZALI mohd
saZALI mohd
20 days ago

tq info bos

Khairul Azhar
Khairul Azhar
20 days ago

Ni tradingview berbayar kan?yg free dapat 1 alert je

su zu
su zu
20 days ago

tuan sy nk tnya, skrg ni webhook tu dh kene bayar ke utk terus pakai bot tu, sbb ad tulis expiring in 7 days..

S.M Channel
S.M Channel
20 days ago

Maaf tuan kenapa sy tak dapat klik di wehbook url?

Muhamad Daim
Muhamad Daim
20 days ago

Mcm mana nk mnculkn kotak webhook tuk klik dkt trading view tu ye..saya punya xde kotak tu nk klik

Mohamad Adib
Mohamad Adib
20 days ago

Function teruk, terima kasih tuan

noor zamri
noor zamri
20 days ago

Dah cuba. Menjadi 👍

zalfa11
zalfa11
20 days ago

terima kasih tuan atas ilmunya

Windi Susilawati
Windi Susilawati
20 days ago

macam mana create webhook web to connect tradingview alert signal?

S M Salim Sharif
S M Salim Sharif
20 days ago

admin, camne nak saya hubungi admin ye?

S M Salim Sharif
S M Salim Sharif
20 days ago

admin, camne nak saya hubungi admin ye?

waruza03
waruza03
20 days ago

terbaik!

Sayuti Nabalu
Sayuti Nabalu
20 days ago

maaf tanya, webhook kena bayar ke baru blh proceed utk buat alert

Fikri Baharudin Channel
Fikri Baharudin Channel
20 days ago

mcm mana nak dpt syariah punya logo kat kaunter tu tuan?

Mr S
Mr S
20 days ago

Kalau alert pada screener boleh tak tuan?

waruza03
waruza03
20 days ago

Terima kasih Tuan

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x