According to researches by the adsmember team
इन मेरुपकन सलाह सतु परकारा बरु यांग तेरदापत दलम अप्लीकासी टेलीग्राम। सेपर्टी व्हाट्सएप यांग मेम्पुनाय वॉयस मैसेज सेकरंग टेलीग्राम जुगा अडा अनतुक मेमुदाहकन गुरु-गुरु मेंगदकन केलस सेकरा ट्यूटोरियल बरसमा-समा मुरीद। जदी आपा तुंगगु लागी गुनाकन सेपेनुहन्या आप यांग अदा ….जंगन ताकुट अनटुक मेनक्यूबा #pdprkelas #appstelegram #telegramapps #voicechatelegram #newfeaturefortelgramapps

source

Rate us
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
comel nur
comel nur
6 months ago

Kenapa bila saya guna tablet.. suara guru tak dengar langsung.. macam xde suara.. tapi guna fon dengar..

Arman Nazmyツ
Arman Nazmyツ
6 months ago

Mntp cikgu teruskan bakat mu🗿👍🏻

Siti Firdaus
Siti Firdaus
6 months ago

Cikgu kenapa bila buat voice chat dkt channel murid x boleh nk ckp …dia hanya boleh dgr shj

jainon nyiyos
jainon nyiyos
6 months ago

Tq. Good sharing

Precious Heart
Precious Heart
6 months ago

Cikgu, voice chat yg kita sudah voice tu akan ada dlm chat tak? Adakah voice tu hilang atau masih ada supaya anak2 murid yg lain akan dgr semula bagi yg xdpt join?

i am sad girl
i am sad girl
6 months ago

Oh sng rupanya….. terima kasih

Nur Husna
Nur Husna
6 months ago

Cikgu macam mane nak tukar kan speaker jadi camera

Noor Shuhana Che Saad
Noor Shuhana Che Saad
6 months ago

Kalau lebih 30 orang boleh ka guna voice chat

Yusrafaizal Ibrahim
Yusrafaizal Ibrahim
6 months ago

Cikgu..Sya nk tya klau camera di telegram (voice chat )tak boleh bukak mcm mna ye ..

umaiyah siti
umaiyah siti
6 months ago

Terima kasih atas perkongsian, cikgu.

AINON BINTI JAIS Moe
AINON BINTI JAIS Moe
6 months ago

Saya guna laptop tak berjaya

_ yan
_ yan
6 months ago

Bole share screen ke cg ??

Ustazah Cik Nie
Ustazah Cik Nie
6 months ago

cikgu ,boleh ke kita guna telegram kat laptop guna voicechat…tgk kat telegram x sama dgn hp

ROZIAH BINTI RAHMAT Moe
ROZIAH BINTI RAHMAT Moe
6 months ago

Alhamdulillah. Tinggal 8 Bulan Sebelum Pencen. Masih Belum Cekap GM PdPR. Terima Kasih.

Bunga Citra
Bunga Citra
6 months ago

Terima kasih cikgu

Mieza
Mieza
6 months ago

Terima kasih cikgu

khairul bariah
khairul bariah
6 months ago

dlm channel blh ke kita buat voicechat

Saayah Ishak
Saayah Ishak
6 months ago

terima kasih cg

nur mazni
nur mazni
6 months ago

Bagus.. Sy baru pernah cuba sekali je…terima kasih

NORBAYANI BINTI BAHARUM Moe
NORBAYANI BINTI BAHARUM Moe
6 months ago

Tq

Selena_official
Selena_official
6 months ago

Terima kasih

Nur Zahra
Nur Zahra
6 months ago

Tq cikgu.sangat berguna.tq

MOHD. FADZIL BIN LAJIS Moe
MOHD. FADZIL BIN LAJIS Moe
6 months ago

T.kasih

Cikgu Lat
Cikgu Lat
6 months ago

Sangat membantu

CIKGU RAZA'AIN
CIKGU RAZA'AIN
6 months ago

Terima kasih….cikgu…😀😀😀

Rosni Jassin
Rosni Jassin
6 months ago

bgm utk iphone ??

ALS&Mamuzi
ALS&Mamuzi
6 months ago

Fully watched

ALS&Mamuzi
ALS&Mamuzi
6 months ago

Sekarang teknologi Kita sudah advance,. Banyak hal dah menjadi mudah

ALS&Mamuzi
ALS&Mamuzi
6 months ago

Good job cikgu

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x