Warning: is_dir(): open_basedir restriction in effect. File(/home/adsmembe/domains/adsmember.com/public_html/wp-content/plugins/wpdiscuz/themes/default) is not within the allowed path(s): (/www/wwwroot/adsmember.com/:/tmp/) in /www/wwwroot/adsmember.com/wp-content/plugins/wpdiscuz/forms/wpdFormAttr/Form.php on line 139



According to researches by the adsmember team
इन मेरुपकन सलाह सतु परकारा बरु यांग तेरदापत दलम अप्लीकासी टेलीग्राम। सेपर्टी व्हाट्सएप यांग मेम्पुनाय वॉयस मैसेज सेकरंग टेलीग्राम जुगा अडा अनतुक मेमुदाहकन गुरु-गुरु मेंगदकन केलस सेकरा ट्यूटोरियल बरसमा-समा मुरीद। जदी आपा तुंगगु लागी गुनाकन सेपेनुहन्या आप यांग अदा ….जंगन ताकुट अनटुक मेनक्यूबा #pdprkelas #appstelegram #telegramapps #voicechatelegram #newfeaturefortelgramapps

source

Rate us
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
29 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
comel nur
comel nur
1 year ago

Kenapa bila saya guna tablet.. suara guru tak dengar langsung.. macam xde suara.. tapi guna fon dengar..

Arman Nazmyツ
Arman Nazmyツ
1 year ago

Mntp cikgu teruskan bakat mu???

Siti Firdaus
Siti Firdaus
1 year ago

Cikgu kenapa bila buat voice chat dkt channel murid x boleh nk ckp …dia hanya boleh dgr shj

jainon nyiyos
jainon nyiyos
1 year ago

Tq. Good sharing

Precious Heart
Precious Heart
1 year ago

Cikgu, voice chat yg kita sudah voice tu akan ada dlm chat tak? Adakah voice tu hilang atau masih ada supaya anak2 murid yg lain akan dgr semula bagi yg xdpt join?

i am sad girl
i am sad girl
1 year ago

Oh sng rupanya….. terima kasih

Nur Husna
Nur Husna
1 year ago

Cikgu macam mane nak tukar kan speaker jadi camera

Noor Shuhana Che Saad
Noor Shuhana Che Saad
1 year ago

Kalau lebih 30 orang boleh ka guna voice chat

Yusrafaizal Ibrahim
Yusrafaizal Ibrahim
1 year ago

Cikgu..Sya nk tya klau camera di telegram (voice chat )tak boleh bukak mcm mna ye ..

umaiyah siti
umaiyah siti
1 year ago

Terima kasih atas perkongsian, cikgu.

AINON BINTI JAIS Moe
AINON BINTI JAIS Moe
1 year ago

Saya guna laptop tak berjaya

_ yan
_ yan
1 year ago

Bole share screen ke cg ??

Ustazah Cik Nie
Ustazah Cik Nie
1 year ago

cikgu ,boleh ke kita guna telegram kat laptop guna voicechat…tgk kat telegram x sama dgn hp

ROZIAH BINTI RAHMAT Moe
ROZIAH BINTI RAHMAT Moe
1 year ago

Alhamdulillah. Tinggal 8 Bulan Sebelum Pencen. Masih Belum Cekap GM PdPR. Terima Kasih.

Bunga Citra
Bunga Citra
1 year ago

Terima kasih cikgu

Mieza
Mieza
1 year ago

Terima kasih cikgu

khairul bariah
khairul bariah
1 year ago

dlm channel blh ke kita buat voicechat

Saayah Ishak
Saayah Ishak
1 year ago

terima kasih cg

nur mazni
nur mazni
1 year ago

Bagus.. Sy baru pernah cuba sekali je…terima kasih

NORBAYANI BINTI BAHARUM Moe
NORBAYANI BINTI BAHARUM Moe
1 year ago

Tq

Selena_official
Selena_official
1 year ago

Terima kasih

Nur Zahra
Nur Zahra
1 year ago

Tq cikgu.sangat berguna.tq

MOHD. FADZIL BIN LAJIS Moe
MOHD. FADZIL BIN LAJIS Moe
1 year ago

T.kasih

Cikgu Lat
Cikgu Lat
1 year ago

Sangat membantu

CIKGU RAZA'AIN
CIKGU RAZA'AIN
1 year ago

Terima kasih….cikgu…???

Rosni Jassin
Rosni Jassin
1 year ago

bgm utk iphone ??

ALS&Mamuzi
ALS&Mamuzi
1 year ago

Fully watched

ALS&Mamuzi
ALS&Mamuzi
1 year ago

Sekarang teknologi Kita sudah advance,. Banyak hal dah menjadi mudah

ALS&Mamuzi
ALS&Mamuzi
1 year ago

Good job cikgu

29
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x