According to researches by the adsmember team
गुनाकन लिंक इनि ( अतापुन मसुकान कोड यू39पी9 केतिका और मेलकुकन पेंडाफ्तारन। Dapatkan वेलकम बोनस $300. ट्विटर हुओबी मलेशिया:

फेसबुक हुओबी मलेशिया:

Dapatkan BAT टोकन पर्कुमा:

Intipati video adalah: 0:00 – Intro 0:55 – Konsep Grid bot Trading 4:36 – जियोमेट्रिक बनाम अंकगणित (लाभ 20-24% सेलमा 10 हरि) 7:51 – लाइव रिव्यू चेनलिंक और मैटिक बॉट ट्रेडिंग 15:51 – ट्यूटोरियल ग्रिड बॉट ट्रेडिंग Anda बोले का अनुसरण करें साया दी: टेलीग्राम:

ट्विटर:

फेसबुक:

टिक टोक: tiktok.com/@bicarakrypto Penafian: वीडियो ini hanya sebagai perkongsian maklumat Blockchain dan Cryptocurrency serta pandangan peribadi Saya। तिदक दिसारांकन उनतुक दिगुनाकन सेबागई नसिहत पेलाबुरन।

source

Rate us
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Adam
Adam
22 days ago

Daan – trademark bos bicara kripto nak start. Mantap dan mahal

PaanStudios
PaanStudios
22 days ago

Terima kasih atas ilmu nya Tuan. Sy terima ijazah belajar ilmu ni.🤲🏽

Bahtiar RMP
Bahtiar RMP
22 days ago

Yg 7D APY tu mesti follow sampai 7 hari ke?atau abaikan aje just boleh close bila bila masa kita nak?!

bobzerocoolq
bobzerocoolq
22 days ago

ape beze houbi trading bot dgn RoyalQ?

Miehamzah Channel
Miehamzah Channel
22 days ago

Kalau pakai free copy kita biar ja ka atau kena close manual?

Azman jdtee
Azman jdtee
22 days ago

bang,boleh bt tutorial grid bot pionex .Apa beza dgn houbi✌️

Muhammad Lutfi Muhammad Ali
Muhammad Lutfi Muhammad Ali
22 days ago

Alhamdulillah bro bagi saya faham… Kaku jugak asalnya…

AnimeHunter
AnimeHunter
22 days ago

Huobi is very good

Faiz Shah
Faiz Shah
22 days ago

Nnti review copy trade grid bot huobi tuan

akmal mikhail
akmal mikhail
22 days ago

Boleh ke tak set stop loss kalau yg manual tu

RoyalQLAN2050
RoyalQLAN2050
22 days ago

RoyalQ dan huobi grid bot beza tak?

Afiq
Afiq
22 days ago

aduhh kenapa lah baru jumpa video ni lepas join robot scammer tu huhu

Legasi Masa
Legasi Masa
22 days ago

bos nak tanya sikit. kalau set stop loss, adakah bot akan jual time harga rendah tu atau just stop buy dan hold?

michael white
michael white
22 days ago

Tuan boleh tunjuk cara exit dan keluar lepas set auto tu?

mderwansahran isadarami
mderwansahran isadarami
22 days ago

Canteeekkk…. Tak faham. Pening tgk angka.. Kena 1 to 1 tuition nih tuan masterji.

ZL Tay
ZL Tay
22 days ago

Macam mana jika coin price meningkat dulu baru jatuh, dan sell order set sebelum ada buy order, masih boleh profit?

Rasul Kadir
Rasul Kadir
22 days ago

Salam. Tq for the video. Short and simple.

Aliyah Shman
Aliyah Shman
22 days ago

Salam Tuan… ada buat zoom.class utk newbie… saya nak join….

Outdoor Nature Explorer
Outdoor Nature Explorer
22 days ago

Terbaik bro.terang dan jelas

Sekolah_Integriti_Marang SIM
Sekolah_Integriti_Marang SIM
22 days ago

dalam banyak2 tutorial grid bot huobi, yg ni yg paling bagus! terima kasih

Norhidayah Arshad
Norhidayah Arshad
22 days ago

terbaik..tq so much.. xpernah try.. da tau ni… apa lagi… on set terus..haha.. cuma step 1st dia kena jawab ujian dulu.. ujian pun failed ni.. hahaha… macam mano..

Niken Zelvia
Niken Zelvia
22 days ago

Sukses selalu kak
Info ni Sya pun dapat dpt RM7000 dari App baru
Sudah saya share pula video cara main serta bukti pengeluaran Wang. Terbukti

AMIR FAHMI
AMIR FAHMI
22 days ago

apa beza bot houbi dgn royal q tuan?

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x