TUTORIAL 02 BINA KUIZ TELEGRAM GUNA @QUIZBOT adsmember | AdsMember

TUTORIAL 02: BINA KUIZ TELEGRAM GUNA @QUIZBOT -adsmember

CIKGU FAZLIE BIOSENSEI 3:13 am Comment



According to researches by the adsmember team
काली इन सिक्गू फ़ाज़ली बायोसेंसे कारा-कारा मेंघासिल्कन सोलन कुइज़ सेपर्टी क्विज़िज़ टेटपी मेंगगुनाकन बॉट दलम अप्लिकासी टेलीग्राम। इकुटी लंगका डेमी लंगकाह। सेलामत मेनकुबा। #cikgootube #cikgootubeteam #tutorialtelegram #quizbot #fazliebiosensei #sesmaworldclass

source

Rate us
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
20 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nur Lydia
Nur Lydia
30 days ago

Terbaik cikgu. Tq. Cuma terkial2 CM ne nak share ke grup kelas je🤭

Ahmad Fahmi Muhammad
Ahmad Fahmi Muhammad
30 days ago

Terbaik li

Zul Aznie Adrine
Zul Aznie Adrine
30 days ago

terbaik

nadia bintangsukebiru
nadia bintangsukebiru
30 days ago

Terima kasih banyak atas ilmu cikgu 👍

Mustari Hassan
Mustari Hassan
30 days ago

Bagaimana delete soalan yg tak siap… Bila mau buat soalan baru….

Cikgu Abeja Mohammed
Cikgu Abeja Mohammed
30 days ago

Assalamualaikum cgu…backgroud grafik bergerak tu cgu pakai apa?mohon tunjuk ajar sifu

♡ItsMary♡
♡ItsMary♡
30 days ago

salam cikgu, kenapa apabila soalan kita share di grup, pelajar tidak dapat menjawabnya. Ada yang dapat satu soalan sahaja. Dan apabila di share kepada individu pun xdapat di acess

Frans
Frans
30 days ago

Terbaik cigku… thanks…

Lapi Zaini
Lapi Zaini
30 days ago

Terima kasih cikgu sebab mengajar kan tutorial kuiz ini.. cuma permasalahan saya apabila saya share di group telegram dia tidak dapat digunakan seperti biasa.. quiz tu terus ter mati

muhammad amirul
muhammad amirul
30 days ago

Tq. Ajar saya

Edutainment University
Edutainment University
30 days ago

Ceria video, penceramah & background. 😁

Rosyaimi Ramli
Rosyaimi Ramli
30 days ago

Salam cikgu, soalan…quiz sama untuk group tingkatan 4 dan 5, stat tu dihimpunkan sekali ke?

Nur'adilah Nazri
Nur'adilah Nazri
30 days ago

TQ cikgu..sy nk try buat yg ni plak utk ank2 murid sy..

Asma Wani
Asma Wani
30 days ago

Tq satu pengalaman baru utk saya..mmg mudah sgt bina kuizbot ni

Cikgu Noor
Cikgu Noor
30 days ago

Tq cgu sharingnya👍👍#cikgootube

AZHANA BINTI IBRAHIM Moe
AZHANA BINTI IBRAHIM Moe
30 days ago

satu pengalaman baru.tetapi cikgu cepat langkah cikgu buat tu macam terlalu cepat sangat menjadi masalah bagi saya yang baru kenal kuizbot ini.

Nurul Izzati
Nurul Izzati
30 days ago

Salam. Bagaimana nak start new quiz. Saya sudah tekan "/stop" beberapa kali, tapi lepas tu tiada function untuk create new quiz. paparan sama berulang2 dengan option "try again"atau "start quiz in group" atau "share quiz"

Cikgu Fendy Hamid
Cikgu Fendy Hamid
30 days ago

Terbaik Cikgu!

NiK888_MY
NiK888_MY
30 days ago

salam. masalah saya ialah keluar NEW POLL bukan NEW QUIZ . mcm mn tu ???

shahrin tukiman
shahrin tukiman
30 days ago

Salam. Cgu li, boleh tak kita check soalan mana yang dijawab salah oleh murid kita?

20
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x