According to researches by the adsmember team
फंगसी गबंगकन सेमुआ लिंक देंगं सतु लिंक समा मैकम #इनलाइनबटन #नाशराबोटमेकर #टेलीग्राम

source

Rate us
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
FADHILAH BINTI ISMAIL Moe
FADHILAH BINTI ISMAIL Moe
1 month ago

assalamualaikum…nak tanya semua nok isi tu kena ada url ker? kalau video sahaja xder url xleh masukkan ker

ctruhaida srj
ctruhaida srj
1 month ago

Assakamualaikum. Maaf nak tanya, bagaimana nak tukar gambar dlm paparan link ni

Ruhaizah mohd jani
Ruhaizah mohd jani
1 month ago

Tak jumpa pulak bodfather di telegram

rosmiati laroh
rosmiati laroh
1 month ago

Salam, kalau nak buat baru, kena mula lagi dari mula ka or dari grup bot kita jak?

Zanariah Anwar
Zanariah Anwar
1 month ago

Cikgu npe xde yg icon headfon kt fatherbot saya ye

Suhaimi Isa
Suhaimi Isa
1 month ago

Salam cikgu, ada risiko tak link tu diedit oleh orang lain? Bila kita forwardkan dari bot tu, kat msg tu ada tulis forwarded from bot.. murid klik nama bot tu akan masuk bot tu kan?

Nurul Mardiah Fadzil
Nurul Mardiah Fadzil
1 month ago

Saya dah try, tapi tak boleh. Bila saya masuk ke Nashra Bot Maker tu n paste API, dia cakap invalid message

Norhasmiza Ismail
Norhasmiza Ismail
1 month ago

Mabruk Muallimah Fae 👍🏼

Nurul Mardiah Fadzil
Nurul Mardiah Fadzil
1 month ago

Thank you, Cikgu. Saya nak cuba cara ni👍🏻

sitirozimahhjahmad
sitirozimahhjahmad
1 month ago

Boleh dptkan step di sini? Kecik sgt xnmpk dlm utube.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x