According to researches by the adsmember team
टेलीग्राम डि सिनि . डाउनलोड करें

वीडियो ट्यूटोरियल कारा मेम्बुएट ग्रुप वीडियो कॉल मेंगगुनाकन एप्लिकेशन टेलीग्राम। ग्रुप टेलीग्राम सिक्गू अमर केएमसीए :

वेबसाइट सिक्गू अमर केएमसीए :

इंस्टाग्राम:

फेसबुक :

जंगन लुपा, लाइक, कमेंट, शेयर और सब्सक्राइब करें। से सर्वश्रेष्ठ वॉलपेपर Freepik #telegram #groupvideocall #cikguamarkmca #tutorial #sekolahrendah द्वारा डिज़ाइन किया गया

source

Rate us
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
24 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Langgeng Jaya
Langgeng Jaya
28 days ago

Terima kasih ilmunya, saya juga ada fitur lain yang mungkin perlu untuk Telegram para murid:

https://youtu.be/lSF2s7eW5wQ

Silakan beri feedback Cikgu…

Salam dari Indonesia.

Amli Ghazali
Amli Ghazali
28 days ago

terima kasih

sitimaznah ahmad
sitimaznah ahmad
28 days ago

terima kasih cg amar

Bien Crafts • 32 years and
Bien Crafts • 32 years and
28 days ago

Kalau pakai phone, kat mana file audio recording dia ?

Zykk Cαяσlуηє
Zykk Cαяσlуηє
28 days ago

kenapa time share screen guna phone audio video xbunyi

suhaimi ayob
suhaimi ayob
28 days ago

Sy x faham obs yg tuan guna gabung dgn tele..camna ia bfungsi?

Bunga Utan
Bunga Utan
28 days ago

kehadiran murid yg join ambik camna ya cikgu??

Cikgu Aiifa
Cikgu Aiifa
28 days ago

Tq cikgu amar..nak tanya kalau guna channel xdapat share screen ya?

noor aliza mohd suhaimi
noor aliza mohd suhaimi
28 days ago

terbaiklah cikgu amar. syukran atas perkongsian

Yogesh Krishna Moorthi
Yogesh Krishna Moorthi
28 days ago

.

andy channel
andy channel
28 days ago

Hadir..terbaik perkongsiannya 👍👍👍

girl ms
girl ms
28 days ago

👍👍👍

Projek Cikgu
Projek Cikgu
28 days ago

info bermanfaat

wanie chan
wanie chan
28 days ago

Cikgu amar kenapa laptop sy xboleh nk unmute dan share screen? So sy xboleh voice chat guna laptop.

LoC28C
LoC28C
28 days ago

Video call bagi dua orang saja ada screen share tak ?

Khalafis Q
Khalafis Q
28 days ago

Cikgu. .dari segi penggunaan data, adakah ia lebih jimat ke berbanding GM atau ZOOM?

Teacher Ilyana
Teacher Ilyana
28 days ago

cg Ammar, kenapa lepas download tp masih keluar tele new version ya. ke windows saya xsupport new version ni. laptop sy window 7

Puteri Balqis
Puteri Balqis
28 days ago

salam bile dah download, mmg ade kat file kan lepastu kene tekan run ke? huhu tak reti

zaarah suhaili
zaarah suhaili
28 days ago

Tqvm cg atas perkongsian
Nak try😊

Linda Mustafa
Linda Mustafa
28 days ago

mcmana caranya utk record video sbb sy record tak keluar gambar, hanya suara sahaja

Doss Abd Majid
Doss Abd Majid
28 days ago

Salam cikgu, buat tutorial guna obs. Dah cuba tgk video2 di youtube, tapi tak jadi.Tq

salimah sally
salimah sally
28 days ago

Alhamdulillah..sy dh cuba dgn murid2 PRA sekolah sy ..seronok jelas. Boleh share screen untuk murid baca. Tkasih perkongsian ilmu ckgu Amar👍👍😍

Siti Suhaila
Siti Suhaila
28 days ago

Cikgu,
Macam mana nak bagi student dgr video drpd youtube yg kita dah play waktu share screen?

Video jelas..tapi, audio senyap

Siti Nabila Binti Mohd Azlan
Siti Nabila Binti Mohd Azlan
28 days ago

cikgu nak tanya voice chat hanya admin sahaja ka boleh buat?

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x